Köszöntő!

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy az ARMAFILT Zrt. új igazgatójaként köszöntsem Önt honlapunkon! Kérem, hogy a kölcsönös üzleti tevékenység kiépítése érdekében minden olyan kérdéssel kapcsolatban, amely felmerül Önben, illetve további, részletesebb tájékoztatást kíván, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdéseire, észrevételeire örömmel válaszolunk személyesen, telefonon, vagy akár e-mailen keresztül.

Duha Gábor

vezérigazgató

2010 január 04.

AZ ARMAFILT IPARI ÉS KERESKEDELMI Zrt.

Az ARMAFILT Zrt. Magyarország legnagyobb járműipari szűrőgyártója. Termékeink kiváló minőségét 60 éves múltunk, szakmai tapasztalatunk, valamint műszaki hátterünk és az ISO 9001:2008 szerinti minőségirányítási rendszerünk garantálja.

Az Iparszövetség Diszoklevelét, amit cégünk 60 éves évfordulója és eddigi sikeres müködésének elismeréseként kapott itt tekintheti meg.

Termékeink száma személy és haszongépjárművekhez valamint mezőgazdasági és földmunka gépekhez meghaladja az 1700 félét, a választékot folyamatosan bővítjük.

Gyártmányaink közel 80 %-a belföldön kerül értékesítésre, a fennmaradó mennyiséget exportáljuk nagykereskedőkhöz és neves szűrőgyártókhoz. Így fordulhat elő az, hogy más néven, import termékként mégis ARMAFILT szűrőt építenek be szervizek és egyéni vásárlók.

Természetesen termékeinkre teljes körű garanciát vállalunk.


Minőségpolitika